За нас

КОМЕ ООД е изцяло българска компания, която вече над 30 години успешно развива своята дейност в търговията на дребно с хранителни и нехранителни стоки. Основана през 1991 г., днес веригата притежава супермаркети в градовете София, Банкя, Драгоман, Дупница, Елин Пелин, Ихтиман, Костинброд, Перник, Самоков, Своге, Сливница, в селата Лозен, Казичене и гара Елин Пелин.

Едни от основните ни приоритети са изграждане на магазини в удобни локации, с добре структурирани търговски зали, бързо обслужване на клиентите, лесно и приятно пазаруване.

Като българска търговска верига, нашият естествен фокус е върху взаимодействието с българските производители на хранителни и нехранителни стоки, отговорно отношение към националните ресурси и създаване на повече работни места за младите хора с перспектива за тяхното професионално развитие.

1991

Откриване на първия магазин Коме Мотописта

2003

Коме става член на търговското обединение ЦБА България

2006

Стартиране на лоялна програма с клиентски карти

2008

Първи магазин на веригата извън София (гр. Перник)

2009

Първи магазин на веригата в гр. Дупница и гр. Костинброд

2010

Първи магазин на веригата в гр. Ихтиман и Елин Пелин

2014

Първи магазин на веригата в гр. Сливница

2017

Първи магазин на веригата в гр. Самоков Откриване на модерен логистичен център в гр. Костинброд

2018

Първи магазин на веригата в гр. Своге

2021

Първи магазин на веригата в гр. Драгоман

Нашата мисия

На базата на многогодишния си търговски опит, ежедневно развиваме нашите услуги в посока на оптималното съотношение между цени и качество на предлаганите стоки в супермаркети КОМЕ. Главната ни цел е утвърждаването на модела на удобните магазини с разнообразие от качествени и свежи хранителни продукти, полезен асортимент от нехранителни стоки, високо качество на обслужване и практична програма за лоялни клиенти.

През 2003 г., КОМЕ влиза в ЦБА България, част от мултинационално мениджърско сдружение, чиято цел е да създава оптимални условия за разрастване на националните търговски вериги и разширяване на пазара на производителите на хранителни продукти.

Пазарната ни политика е изградена на принципите на модерната търговия и съобразяване с интересите на потребителите.
Нашата отговорност

КОМЕ ООД е специална семейна фирма. Три поколения работим усърдно, за да развиваме нашата концепция за разпознаваем и предпочитан супермаркет, в който клиентът не е анонимен. Енергията и уменията ни са насочени към осигуряването на богат и разнообразен асортимент от качествени продукти на атрактивни цени, съобразен с предпочитанията и нуждите на клиентите ни. Ежедневно контролираме качеството на обслужване и спазването на изискванията за здравословна среда в супермаркетите ни.

Винаги търсим комуникация с нашите клиенти, партньори и доставчици. Ценим високо всяка информация, която ни помага да повишим качеството на предлаганите от нас услуги и да отстраним проблеми, породени в хода на ежедневната ни работа. Искаме да чуем Вашето мнение и се вслушваме в него, защото клиентът винаги вижда нещата от правилната гледна точка.